Daily Driver of Weekend Warrior? Volgens ons is beide mogelijk met deze Toyota Landcruiser 150
Geschikt gemaakt door onder andere montage van een TJM HD veersysteem + 50 mm, 285 brede BF Goodrich All Terrain KO2 banden, Warn Zeon Platinum lier met Spydura liertouw, aluminium beschermplaat en een set ARB Outback opberglades achterin.

De relaiskast van de Warn lier is verhuisd naar de motorruimte, in verband met de ruimte en vocht. De Warn lier zelf is keurig strak weg gebouwd achter de originele bumper. Een hoofdstroomschakelaar is ter beveiliging geplaatst. Groot voordeel van de Warn Zeon Platinum is dat ook de vrijloop met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen is. Hierdoor hoef je niet met je armen de bagger in om deze om te zetten.

De lades van ARB zijn 1.35m lang en 50 cm breed. Met een hoogte van +/- 30 cm geven ze naast elkaar een enorme hoeveelheid opslagruimte, die ook nog eens makkelijk te bereiken is. De stukken naast de lades hebben we zelf afgewerkt en zijn uitneembaar, zodat ook die ruimte nog bruikbaar is. Dit omdat er voor de Toyota Landcruiser 150 grijs kenteken geen afwerksets verkrijgbaar zijn.

Als laatste update is er in de vooras en de achteras een ARB Airlocker geplaatst. Met deze diff-lockers is deze Landcruiser bijna niet meer te stoppen.
De ARB dubbel motor compressor is onder de voorstoel geplaatst, en heeft een aansluiting om de banden op te pompen.
Deze compressor is zo’n beetje het beste wat je kan krijgen als het over veel, heel veel lucht gaat. Zelfs een 35 inch bandenset is zonder problemen meerdere malen op te pompen.

Wilt u meer informatie over deze producten voor uw Toyota Landcruiser 150 of elke andere 4×4? Neem contact met ons op via info@saris4x4.nl of bel naar 0488-431422 en vraag naar Jip Saris.