Het Saris 4×4 Offroad Rally Team gaat deelnemen aan de Rallye Breslau

 

De voorbereidingen voor de Breslau zijn inmiddels in volle gang, blijf het nieuws volgen voor alle updates

Het team

Jip Saris 4x4 specialistDriver: Jip Saris

Al sinds zijn 12e met Hans op pad naar 4×4 evenementen van o.a. de Captain, Offroad Challenge en ANVT. Vanaf moment 1 een fervent 4×4 rijder, waarbij het best een beetje stevig rijden mag zijn. Diverse off-road trips naar Polen en Oekraine gemaakt, dus kent de omstandigheden van de Poolse bossen. Het hoofd koel houden en je grenzen opzoeken, maar zonder er overheen te gaan. Dol op uitdagingen, wat in de Breslau goed van pas zal komen.


Stefan BoschCo-Pilot: Stefan Bosch

Stefan is voor velen een bekend gezicht. Hij heeft een heel aantal jaren bij ons in de werkplaats gewerkt, en nu werkzaam in de metaalbewerking.
Diverse keren met Jip op 4×4 reis geweest en dus goed op elkaar ingespeeld. Stefan heeft veel ervaring in de Rally wereld en kent de de Breslau als geen ander binnen het team.


jeffrey-busch-2

Transport en logistiek: Jeffrey Busch

Voor velen een bekend gezicht in onze werkplaats. Nu werkzaam in de machinebouw, maar zeker logistiek ook erg sterk. Daarnaast is hij zelf ook ongelofelijk handig, wat in de voorbereiding en tijdens de rally goed van pas zal komen. Heeft ervaring in de (circuit) racerij, en zelf fanatiek 4×4-rijder.


Hans Saris Transport en logistiek: Hans Saris

Hans Saris is al bijna 35 jaar eigenaar en leidinggevende geweest van Saris 4×4 en nog steeds van Saris Landbouwbanden. Een 4×4 rijder in hart en nieren. Rijdt liever met een 30 jaar oude Landrover naar Spanje dan met een nieuwe (saaie) Volvo stationwagen. Dol op uitdagingen, en maakt van elke tegenslag iets positiefs. Hans zal samen met Jeffrey het logistieke gedeelte voor zijn rekening nemen, en als het moet trekt hij gewoon de overall aan.


Jos Beekman

Jos Beekman

Jos is voor velen een bekend gezicht. Hij is niet alleen een fanatieke sleutelaar op de vrijdagavond, maar gaat de Breslau ook rijden in zijn eigen Toyota Landcruiser BJ40. Deze custom made buggy heeft hij volledig uitgedacht en berekend, om de beste prestaties in het terrein te krijgen. Nu zijn Landcruiser bijna klaar is, helpt hij ons met het klaar maken van de Patrol. Want ook hij sleutelt natuurlijk heel graag aan een Nissan (ook al zal hij dat nooit toegeven…). Jos is uniek in zijn soort, en voor ons een super aanwinst. Ook op de vele beurzen die wij bezoeken zal je Jos in de Saris 4×4 kleding aantreffen. Neem ook eens een kijkje op zijn pagina https://www.facebook.com/landcruiserteamholland/


De sponsors

Zonder sponsors geen sport. Mede dankzij deze bedrijven is het mogelijk om onze motorsport dromen waar te maken.
Hieronder een overzicht van onze sponsoren:

Saris 4×4
Saris 4x4
Al jaren een van de hoofdsponsoren van ons team. De 4×4 specialist op het gebied van expeditie, 4×4 reizen, offroad van licht tot zwaar en alle voorbereidingen die daar voor nodig zijn.

BF Goodrich Tires
BF Goodrich logo
Met het BF Goodrich Good Project initiatief helpt deze fabrikant met het waarmaken van motorsport dromen. “Stop dreaming, start driving” is het motto. Al jaren monteren wij de diverse profielen van BF Goodrich op onze 4×4’s en op die van klanten, en wij gaan nu ook de strijd aan in de Breslau op de nieuwe BF Goodrich Mud Terrain KM2.

BASANT Videoproducties
Basant logoBASANT verzorgt al jaren op professionele manier de presentatie van onze occasions en 4×4 producten. Voor uw bedrijfspresentatie bent u bij BASANT aan het juiste adres. Kijk op www.basant.nl voor meer info

Jos Klomp Metaalbewerking

Jos Klomp Valburg Metaalbewerking
Voor vakwerk op het gebied van metaalbewerking is er maar 1 adres; Klomp metaalbewerking in Valburg. Met een super moderne werkplaats zijn zij in staat de mooiste creaties te maken uit staal, RVS of aluminium. Van schets tot eindproduct wordt verzorgd, tot plaatsing of reparatie op locatie. Met een rolkooi van Klomp Metaalbewerking zitten wij straks veilig in de auto.
Meer info vind u op www.josklomp.nl of op de Facebook pagina

Ook interesse om sponsor te worden van het Saris 4×4 Offroad Rally Team? Wij hebben diverse sponsorpakketten welke volledig op uw wensen afgestemd kan worden. Voor meer informatie mail naar jip@saris4x4.nl .

Bent u ook enthousiast geworden en wilt ons team ondersteunen? Wordt dan Dedicated Supporter!
Voor € 25,- sponsort u een jerrycan diesel, welke wij tijdens de rally goed kunnen gebruiken!
Maak het aantal jerrycans x € 25,- over op NL77 RABO 0316804258 t.n.v. J.M. Saris o.v.v. Jerrycan Breslau.

Volg de vorderingen van het team ook op Facebook en Youtube

Nissan Patrol GR Y60 Pickup ready for Breslau 2018