Saris 4×4 Offroad Team

Deze diashow vereist JavaScript.

Rallye Breslau Poland 2024

We zijn er dit jaar weer bij! Maar met een grote verandering. Onze geliefde Pajero 3.5 V6 hebben wij na vorig jaar weer helemaal klaar gemaakt om dit jaar weer mee te kunnen rijden. Ondanks deze er weer helemaal ready to go bij stond, hebben wij toch besloten de auto te verkopen. Je hebt veel meegemaakt met het beestje, dus doet toch een klein beetje pijn wanneer deze weg rijdt van de zaak. Wij hebben er veel plezier mee gehad dus hopelijk de nieuwe eigenaar ook!! We hebben de smaak van het rally rijden te pakken gekregen en willen graag een stapje hogerop voor dit jaar. Dit jaar gaan wij rijden met ons nieuwe beest, de Pajero V80. Deze is afgelopen jaar Pools kampioen geworden, dus aan de auto zal het niet liggen 🙂 We zullen de auto natuurlijk wel opnieuw moeten leren kennen en klaar moeten gaan maken voor de Breslau Rally. Spannend en erg veel zin in!!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Rallye Breslau Poland 2023

Yes yes yes, de finish van de Breslau Rally 2023 gehaald! Wat was het hard werken, zowel voor de mens als machine. Het ging niet allemaal vlekkeloos, maar dankzij de mannen (Jeron, Daan, en Yves zelfs met gebroken voet) het oude beestje toch elke dag aan de start kunnen krijgen. Deze week twee verschillende koelproblemen gehad, een versleten baksteun, lekke schokdempers, losgelopen draagarm, lekke ashoes en diverse bodymounts afgeschreven. Al deze delen waren helemaal nieuw. Niet normaal wat een slijtageslag deze rally is!
Aan het begin van de week hadden we er weinig vertrouwen in, maar super trots dat het toch weer gelukt is. Wat een geweldig gevoel na het behalen van de finish. Alles wat niet vanzelf gaat en waar je hard voor moet werken, geeft toch extra voldoening. Het heeft deze editie echt bloed, zweet en tranen gekost.
Dit jaar ook voor het eerst met een digitaal roadbook genavigeerd. Dit was even wennen maar ging boven verwachting. Vrijwel alles tot de meter nauwkeurig goed kunnen navigeren.
En nu? Volgend jaar weer? Had je dit begin van de week had gevraagd, dan hadden we nee gezegd. Nu na het behalen van de finish is het vreugde gevoel toch wel heel groot.

Deze diashow vereist JavaScript.

Rallye Breslau Poland 2022

Hard gewerkt om onze Mitsubishi Pajero om te bouwen tot een Rally auto geschikt voor de eerste Rallye Breslau Poland 2022. Wat een super gave eerste ervaring! Een grote uitdaging voor machine en mens. Een fantastisch spel tussen rijder en navigatie van de bijrijder, de technische staat van de Rally auto en mogelijkheden van de monteurs, omgevingsfactoren als ondergrond en het weer,  en uiteraard de vermoeidheid die een rol gaat spelen. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Kijk hier voor een geweldige impressie van de week, tip zet geluid aan en scherm maximaal:

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 
De sponsors

Jos Klomp Metaalbewerking

Jos Klomp Valburg Metaalbewerking
Voor vakwerk op het gebied van metaalbewerking is er maar 1 adres; Klomp metaalbewerking in Valburg. Met een super moderne werkplaats zijn zij in staat de mooiste creaties te maken uit staal, RVS of aluminium. Van schets tot eindproduct wordt verzorgd, tot plaatsing of reparatie op locatie.
Meer info vindt u op www.josklomp.nl


Van Ginkel Groep

van Ginkel Groep
Het adres voor oppervlaktebehandeling van Nederland. Stralen, coaten, spuiten, alles voor duurzaam behandelen. Van velg tot complete windmolen.
Met hun doorwerkvoorzieningen zijn ze door heel Nederland te vinden.
Van Ginkel heeft het spuitwerk van onze mooie Rally Auto verzorgd.
Meer info vindt u op www.vanginkelgroep.nl


Startrans
Functioneert uw automatische of handgeschakelde versnellingsbak niet meer? Dan bent u bij Startrans Quality Transmissions BV aan het juiste adres om deze weer werkend te krijgen. Niet alleen versnellingsbakken maar ook differentieels kunnen wij voor u reviseren of omruilen. Startrans Quality Transmissions reviseert versnellingsbakken van bijna alle merken personenwagens, 4WD’s en lichte bedrijfswagens.
Meer info vindt u op www.versnellingsbakrevisie.com


Welroos Media

Onze partner voor alles wat plakt, drukt en wappert. Verzorgt veel van ons drukwerk, stickers en vlaggen. Dennis wordt ook wel de vlaggenkoning van Valburg genoemd. No Nonense, geen loze beloften maar gewoon doen wat ze beloven. Goed bereikbaar en goede prijzen. Welroos Media heeft voor ons de stickers verzorgd.
Kijk eens op www.welroosmedia.nl