Het Saris 4×4 Offroad Team gaat deelnemen aan de Rallye Breslau 2020

Kijk hier voor een geweldige impressie van de week, tip zet geluid aan en scherm maximaal:

 

De voorbereidingen voor de Breslau zijn inmiddels in volle gang, blijf het nieuws volgen voor alle updates

Het team

Jip Saris 4x4 specialist

Driver: Jip Saris

Al sinds zijn 12e met Hans op pad naar 4×4 evenementen van o.a. de Captain, Offroad Challenge en ANVT. Vanaf moment 1 een fervent 4×4 rijder, waarbij het best een beetje stevig rijden mag zijn. Diverse off-road trips naar Polen en Oekraine gemaakt, dus kent de omstandigheden van de Poolse bossen. Het hoofd koel houden en je grenzen opzoeken, maar zonder er overheen te gaan. Dol op uitdagingen, wat in de Breslau goed van pas zal komen.


Jos Beekman

Co-pilot: Jos Beekman

Jos is voor velen een bekend gezicht. Hij is niet alleen de meest fanatieke sleutelaar op de vrijdagavond, maar gaat de Breslau ook rijden (in 2021) in zijn eigen Toyota Landcruiser BJ40. Deze custom made buggy heeft hij volledig uitgedacht en berekend, om de beste prestaties in het terrein te krijgen. Nu zijn Landcruiser bijna klaar is, helpt hij ons met het klaar maken van de Patrol. Want ook hij sleutelt natuurlijk heel graag aan een Nissan (ook al zal hij dat nooit toegeven…). Jos is uniek in zijn soort, en voor ons een super aanwinst. Ook op de vele beurzen die wij bezoeken zal je Jos in de Saris 4×4 kleding aantreffen. Neem ook eens een kijkje op zijn pagina https://www.facebook.com/landcruiserteamholland/


Hans Saris

Transport en logistiek: Hans Saris

Hans Saris is bijna 35 jaar eigenaar en leidinggevende geweest van Saris 4×4 en nog steeds van Saris Landbouwbanden. Een 4×4 rijder in hart en nieren. Rijdt liever met een 30 jaar oude Landrover naar Spanje dan met een nieuwe (saaie) Volvo stationwagen. Dol op uitdagingen, en maakt van elke tegenslag iets positiefs. Hans zal het logistieke gedeelte voor zijn rekening nemen, en als het moet trekt hij gewoon de overall aan.


Technisch team: Jeron Basten

Jeron loopt ondertussen al weer een hele tijd bij ons in de werkplaats. Autofiel eerste klas, maar ook niet bang van het zware en vieze werk. De ideale combinatie dus. Samen met Robbert verantwoordelijk voor het rijdend houden van de auto, als Jip en Jos hem niet te ver slopen.

 


 

Robbert van Lutterveld

Technisch team; Robbert van Lutterveld

Eigenaar en monteur van Saris 4×4. Dol op 4×4 rijden, maar niet perse een meter diepe modderbak met de Ranger. Al bijna 20 jaar monteur, Patrol fan en kent de auto dus van binnen en buiten. Kan hem met zijn ogen dicht repareren, dat kan wel eens handig zijn als ze een nacht door moeten halen.


Technisch team: Stefan Bosch

StefanStefan Bosch is voor velen een bekend gezicht. Hij heeft een heel aantal jaren bij ons in de werkplaats gewerkt, en nu werkzaam in de metaalbewerking.
Diverse keren met Jip op 4×4 reis geweest en dus goed op elkaar ingespeeld. Stefan heeft veel ervaring in de Rally wereld en kent de de Breslau als geen ander binnen het team.
 De sponsors

Zonder sponsors geen sport. Mede dankzij deze bedrijven is het mogelijk om onze motorsport dromen waar te maken.
Hieronder een overzicht van onze sponsoren:

Saris 4×4
Saris 4x4
Al jaren een van de hoofdsponsoren van ons team. De 4×4 specialist op het gebied van expeditie, 4×4 reizen, offroad van licht tot zwaar en alle voorbereidingen die daar voor nodig zijn.


BF Goodrich Tires
BF Goodrich logo
Met het BF Goodrich Good Project initiatief helpt deze fabrikant met het waarmaken van motorsport dromen. “Stop dreaming, start driving” is het motto. Al jaren monteren wij de diverse profielen van BF Goodrich op onze 4×4’s en op die van klanten, en wij gaan nu ook de strijd aan in de Breslau op de nieuwe BF Goodrich Mud Terrain KM2.


BASANT Videoproducties
Basant logoBASANT verzorgt al jaren op professionele manier de presentatie van onze occasions en 4×4 producten. Voor uw bedrijfspresentatie bent u bij BASANT aan het juiste adres. Kijk op www.basant.nl voor meer info


Jos Klomp Metaalbewerking

Jos Klomp Valburg Metaalbewerking
Voor vakwerk op het gebied van metaalbewerking is er maar 1 adres; Klomp metaalbewerking in Valburg. Met een super moderne werkplaats zijn zij in staat de mooiste creaties te maken uit staal, RVS of aluminium. Van schets tot eindproduct wordt verzorgd, tot plaatsing of reparatie op locatie. Met een rolkooi van Klomp Metaalbewerking zitten wij straks veilig in de auto. Ook de vele maatwerkoplossingen (lierbumper, bedieningsconsole, steun tripmeter) zijn een samenwerking tussen Klomp en Saris 4×4.
Meer info vind u op www.josklomp.nl of op de Facebook pagina


Van Ginkel Groep

van Ginkel Groep
Het adres voor oppervlaktebehandeling van Nederland. Stralen, coaten, spuiten, alles voor duurzaam behandelen. Van velg tot complete windmolen.
Met hun doorwerkvoorzieningen zijn ze door heel Nederland te vinden. Zeer actueel is het veilig verwijderen van verf waarin Chroom6 verwerkt is.
Van Ginkel heeft voor onze nieuwe ‘zomerjas’ gezorgd in de vorm van een degelijke laklaag.
Bij de van Ginkel Groep stroomt ook benzine door de aderen, neem eens een kijkje op www.vanginkelgroep.nl of de Facebook pagina facebook.com/VanGinkelAutosport/


Welroos Media

Onze partner voor alles wat plakt, drukt en wappert. Verzorgt veel van ons drukwerk, stickers en vlaggen. Dennis wordt ook wel de vlaggenkoning van Valburg genoemd. No Nonense, geen loze beloften maar gewoon doen wat ze beloven. Goed bereikbaar en goede prijzen. Welroos Media heeft voor ons de stickers en teamkleding verzorgd.
Kijk eens op www.welroosmedia.nl of op Facebook https://www.facebook.com/welroosmedia/


4WD Magazine

4WD Magazine gaat uiteraard verslag uitbrengen van de rally. Wij gaan proberen zo veel mogelijk “live” input te geven vanuit Polen, met foto’s en verslagen. 4WD Magazine is het magazine als je op de hoogte wilt blijven van alles wat er in de 4×4 wereld speelt. Het 4WD Festival gaan wij met de Patrol niet halen (dan zijn we onderweg) maar hopelijk staat de auto er volgend jaar wel.


Ook interesse om sponsor te worden van het Saris 4×4 Offroad Rally Team? Wij hebben diverse sponsorpakketten welke volledig op uw wensen afgestemd kan worden. Voor meer informatie mail naar jip@saris4x4.nl .

Bent u ook enthousiast geworden en wilt ons team ondersteunen? Wordt dan Dedicated Supporter!
Voor € 25,- sponsort u een jerrycan diesel, welke wij tijdens de rally goed kunnen gebruiken! Dit gaat via Ideal, dus veilig via je eigen bank.


 

Klik hier om direct een (of meerdere) jerrycans te sponsoren.


Volg de vorderingen van het team ook op Facebook en Youtube

Deze diashow vereist JavaScript.