Saris 4×4 Offroad Team

 

In de Rallye Breslau Poland 2022

Hard gewerkt om onze Mitsubishi Pajero om te bouwen tot een Rally auto geschikt voor de eerste Rallye Breslau Poland 2022. Wat een super gave eerste ervaring! Een grote uitdaging voor machine en mens. Een fantastisch spel tussen rijder en navigatie van de bijrijder, de technische staat van de Rally auto en mogelijkheden van de monteurs, omgevingsfactoren als ondergrond en het weer,  en uiteraard de vermoeidheid die een rol gaat spelen. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Kijk hier voor een geweldige impressie van de week, tip zet geluid aan en scherm maximaal:

 

Het team

Driver: Robbert van Lutterveld

 

 

Co-pilot: Suzan Saat

 

 

Technisch team: Daan Steenhuizen

 

 

Technisch team: Jeron Basten

 

Jos Beekman

Transport en logistiek: Jos Beekman

 

Transport en logistiek: Guus Beekman

 

Gallerij

Deze diashow vereist JavaScript.
 De sponsors

Jos Klomp Metaalbewerking

Jos Klomp Valburg Metaalbewerking
Voor vakwerk op het gebied van metaalbewerking is er maar 1 adres; Klomp metaalbewerking in Valburg. Met een super moderne werkplaats zijn zij in staat de mooiste creaties te maken uit staal, RVS of aluminium. Van schets tot eindproduct wordt verzorgd, tot plaatsing of reparatie op locatie.
Meer info vindt u op www.josklomp.nl


Van Ginkel Groep

van Ginkel Groep
Het adres voor oppervlaktebehandeling van Nederland. Stralen, coaten, spuiten, alles voor duurzaam behandelen. Van velg tot complete windmolen.
Met hun doorwerkvoorzieningen zijn ze door heel Nederland te vinden.
Van Ginkel heeft het spuitwerk van onze mooie Rally Auto verzorgd.
Meer info vindt u op www.vanginkelgroep.nl


Startrans
Functioneert uw automatische of handgeschakelde versnellingsbak niet meer? Dan bent u bij Startrans Quality Transmissions BV aan het juiste adres om deze weer werkend te krijgen. Niet alleen versnellingsbakken maar ook differentieels kunnen wij voor u reviseren of omruilen. Startrans Quality Transmissions reviseert versnellingsbakken van bijna alle merken personenwagens, 4WD’s en lichte bedrijfswagens.
Meer info vindt u op www.versnellingsbakrevisie.com


Welroos Media

Onze partner voor alles wat plakt, drukt en wappert. Verzorgt veel van ons drukwerk, stickers en vlaggen. Dennis wordt ook wel de vlaggenkoning van Valburg genoemd. No Nonense, geen loze beloften maar gewoon doen wat ze beloven. Goed bereikbaar en goede prijzen. Welroos Media heeft voor ons de stickers verzorgd.
Kijk eens op www.welroosmedia.nl