Onderhoud en apk

Goed onderhoud is van levensbelang

Goed onderhoud is de basis van een lange levensduur en veel probleemloze kilometers.
Een auto die goed onderhouden is zal veel minder snel uitvallen en voor minder onverwachte kosten zorgen.

Onze monteurs kennen als geen ander de zwakke plekken van uw 4×4, en kunnen daarom goed inspelen als de auto bij ons voor onderhoud komt.

4x4 onderhoud

De regelgeving van de APK is niet anders bij een 4×4 dan bij een personenauto. Echter, er zijn wel regels die bepaalde aanpassingen mogelijk maken als je ze op de juiste manier leest.
Ook komen wij dingen tegen die een “normale” monteur nooit tegen zal komen bij een personenauto.

Onze vakkundige monteurs worden elke 2 jaar bijgeschoold om helemaal op de hoogte te blijven van alle aanpassingen in de regelgeving en u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien.
Heeft u vragen? Stel ze! Er wordt vaak heel geheimzinnig gedaan wat er in de werkplaats gebeurd, maar niet bij ons. Het is uw auto, dus u heeft toch het recht om precies te weten wat er aan de hand is?
Wilt u dat wij de oude onderdelen bewaren zodat u ze kan zien?
Geen geef het aan en wij bewaren ze voor u.

Zo zijn er vaak dingen die we uit ervaring weten, en u veel geld kunnen besparen.
Neem bijvoorbeeld de Toyota Landcruiser 3.0 diesel. Bij goed onderhoud kan het kapot lopen van de motor voorkomen worden!

Goed onderhoud van uw auto is dus erg belangrijk! Plan uw onderhoudsbeurt in combinatie met de APK om uw auto in goede conditie te houden, en de onderhoudsbeurten niet te vergeten of te lang uit te stellen.

4x4 APK keuring

Er zijn een aantal soorten onderhoud, zoals een kleine beurt, grote beurt, of onderhoud volgens een door de fabrikant voorgeschreven schema. Ook uw (automatische) versnellingsbak, tussenbak, assen en remmen hebben onderhoud nodig.
In overleg met u voeren wij dit uit, en wijken we zo nodig af van deze schema’s.

Ondanks dat wij in de Betuwe zitten tussen Arnhem en Nijmegen, weten veel klanten uit heel Nederland ons te vinden voor onderhoud en de jaarlijkse APK keuring.