Eenvoudige accessoires zijn vaak makkelijk zelf te monteren. Indien u dat wilt doen wij dat graag voor u en anders is een advies van ons geen enkel probleem.

Anders wordt het met dure, of specialistische 4×4 accessoires. Deze kunt u beter laten monteren door een 4×4 specialist, zoals Saris 4×4.
78% van de problemen met accessoires wordt veroorzaakt door onjuiste montage.

Montage sperdifferentieel

Montage van een sperdifferentieel is geen kleinigheidje

Bij bijv. onderstel aanpassingen (verhogen) is veiligheid erg belangrijk, een auto verhogen betekent ook dat assen onder een andere stand komen te staan waardoor remmen, schokdempers en de stuurinrichting anders gaan reageren.
Wij weten als geen ander wat wel en wat niet te doen.

Als u een dure lier koopt bespaar dan niet op montage kosten, een nat pak is niet zo erg ( nou ja…) maar als je op een helling hangt en de lier gaat plotseling stuk dan kunnen levensgevaarlijke toestanden ontstaan.

 

Warn Zeon 10 in lierbumperU ziet hier de montage van een Warn Zeon 10 in een lierbumper.

Ook werken aan elektronica of het interieur van uw 4×4 in secuur werk. Je moet soms veel demonteren om alles precies op de juiste plaats te krijgen.

Ook APK eisen spelen een rol, als er een bullbar gemonteerd wordt moet deze aan de nieuwste eisen voldoen.

Verstralers of mistlampen hoe stoer ook, mogen niet te veel en niet op willekeurige plaatsen geplaatst worden.
Onze monteurs weten er alles van en kunnen het snel en goed voor u regelen.

Wij kunnen vrijwel alle 4×4 accessoires van een hoge kwaliteit aan u leveren en  monteren. Informeer via info@saris4x4.nl naar de mogelijkheden.