Car Challenge

Car Challenge: Avontuur wat verder gaat dan Europa

CarChallenge heeft een reputatie hoog te houden als het om monstertochten gaat. Van Amsterdam naar Singapore, van Paramaribo naar Lima, dwars door de Amazone en over de Andes naar de zuidelijkste stad ter wereld, alle woestijnen van Australië doorkruisen of dwars door Rusland naar Tokio, Japan. Een Challenge waarbij autorijden en de route centraal staan. En ja, met je eigen auto!

2

Met een Challenge zoeken we naar bijzondere routes, naar uitdagingen die niet altijd voor de hand liggend zijn. Het komt aan op creativiteit en er wordt een beroep gedaan op je inventiviteit. Maar tijdens een Challenge is het ook grenzeloos genieten van de mooiste plekken op aarde. Jezelf verbazen over bijzondere culturen en op plaatsen komen waar toeristen nooit zullen komen.

4

CarChallenge heeft elk jaar tal van groepsreizen in het programma staan naar voornamelijk Azië, Zuid Amerika en Afrika. Voor hun actuele aanbod kun je hun website bezoeken.

7

Voor de voorbereiding bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres, samen met u en de organisatie gaan we kijken hoe we uw 4×4 het beste kunnen voorbereiden op een dergelijke trip

5

3

6

CarChallenge