4WD Travel

4wd Travel: Reizen en Cursussen

Deze diashow vereist JavaScript.

Een leuke en professionele samenwerkingspartner, 4WD Travel. 4WD Travel is  al ruim 30 jaar actief op het gebied van off-road instructie – en 4×4 reizen. Van sneeuw tot zand, van SUV- reizen tot Extreme, je bent bij 4WD Travel aan het juiste en vertrouwde adres. Met de 4WD Travel bent u verzekerd van een professionele organisatie en vakkundige begeleiding. De reizen variëren van weekendreizen naar bijvoorbeeld Frankrijk tot langere reizen naar Afrika of de Balkan. Ga je voor de eerste keer mee? Of wil je ook eens meemaken wat jouw 4 wiel aangedreven auto kan? Je auto beter leren kennen? Kies dan eens voor één van de aangeboden cursussen. 4WD Travel organiseert gedurende het jaar diverse cursussen van basiscursus tot gevorderdencursus tot liercursus. Niet alleen leerzaam, maar ook nog eens erg gezellig!

De georganiseerde reizen zijn voorzien van een kleurcodes, alsof je op de ski-piste staat 🙂

  • Blauwe route: Geschikt voor iedereen met een 4×4, SUV, of All Wheel Drive. Leuke en mooie toertochten, maar de nadruk ligt op de accommodaties en bezichtigingen. Voor iedereen die houdt van de combinatie natuur en cultuur, verpakt in een culinair jasje.
  • Groene route: Geschikt voor de standaard 4×4. Je hebt geen lier of andere banden nodig. Wel dient de auto voorzien te zijn van lage gearing. Het zijn lange off-road routes met uitdagende 4×4 passages, waarbij we je kennis laten maken met het land van bestemming. In deze groene categorie worden zowel hotel- als kampeerreizen aangeboden.
  • Rode route: Geschikt voor de meer ervaren terreinrijders, die de auto licht heeft geprepareerd met AT- of MT banden en bij voorkeur voorzien van een lier. Het accent ligt hier op het off-roaden. Wel komen er situaties waarin er meer gevraagd wordt van jou en je auto dan op de groen gecodeerde reizen.
  • Zwarte route: Geschikt voor de aangepaste auto’s. Dit zijn ware off-road routes. Een maximale uitdaging voor mens en machine. Denk hierbij aan (hoge) modderbanden, een lier, Hi Lift Jack, bergingsspullen, snorkel, alles in uitstekende conditie. Er wordt maximaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de terreinauto in zich heeft.

 

Voor de juiste voorbereiding voor de gewenste reis kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kunnen u het beste advies geven wanneer wij de auto van te voren gezien hebben. Samen met u zullen we dan een plan met mogelijkheden opstellen. Of u nu kiest voor een blauwe of zwarte route, wij zullen er voor zorgen dat uw auto volledig voorbereid is voor de gewenste reis.
Maak een afspraak via info@saris4x4.nl of bel ons op 0488 43 14 22. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden onder het genot van een heerlijke kop koffie.

 

Voor onze klanten leuk om te weten: als klant van Saris 4×4 profiteer je van 5% korting op een cursus en de reizen uit het reisprogramma van 4wd Travel! 

 

Kijk hieronder voor de digitale brochure van 4WD Travel. Wij hebben de brochures ook altijd liggen, dus u kunt deze altijd komen afhalen. Meer informatie is ook te vinden op www.4wdtravel.nl.

Brochure