Saris 4×4 is officieel Dedicated Dealer van Frontrunner

Frontrunner is een fabrikant van hoogwaardige producten voor expeditie, travel of offroad.

Hoge kwaliteit producten, tegen een eerlijke prijs. Uniek door de ontelbare uitbreidingen en accessoires, die zonder boren of zagen te monteren zijn.

Frontrunner heeft zelf een magazijn in Europa, en werkt niet importeurs waardoor een schakel wegvalt in deze keten. Alleen de officiele dealers (waar wij er 1 van zijn) kunnen rechtstreeks bij dit magazijn bestellen.

Frontrunner dealer roofrack wolf pack daktent jerrycan luifel

Front Runner Branded

Prijzen zijn dan ook door heel Europa gelijk (met uitzondering van de BTW verschillen)

Niet alleen roofracks, watertanks, daktenten, luifels en dergelijke, maar ook tafels, stoelen, bbq’s en nog veel meer.

Een overzicht van alle producten vind u hier in de webshop

Frontrunner heeft alle onderdelen en producten om uw auto helemaal af te maken. Dus niet alleen een roofrack, maar alle bijhorende accessoires zoals jerrycanhouders, bagagekisten, tassen, tafels, etc etc.
En alles is op elkaar afgestemd zodat het perfect op elkaar past.
Geen onnodige gaten boren, zagen en slijpen.
Het grote voordeel van Frontrunner is dat het volledig modulair is. Je kan beginnen met een rail kit, dan naar dakdragers en later altijd nog een volledig platform monteren. Met rails, zonder rails, we kunnen echt alle kanten op. Op maat kunnen wij een roofrack van wel 5 meter lang monteren. Dit kan zeker bij de grotere voertuigen zoals de Mercedes Sprinter, VW Crafter en andere campers een voordeel zijn. Ook voor voertuigen zoals de Toyota HZJ73 FRP Top hebben wij een degelijke roofrack oplossing. Een roofrack of dakdragers op uw trailer of hardtop? Geen probleem. Aan de hand van het gebruik kunnen wij dit voor u samenstellen, en indien nog de constructie verzwaren.

Voor een exacte prijsopgave neem contact met ons op via info@saris4x4.nl of bel ons op 0488-431422 en vraag naar Robbert van Lutterveld.