Hans Saris 4WD

4x4 reizen en cursussen

Ik heb een 4×4 en dan….?!

Het rijden met een 4wd (Four Wheel Drive) is prettig. Je voelt je veilig, de instap is makkelijk en het ziet er ook nog eens stoer en avontuurlijk uit. Kortom je mag trots zijn op jouw avontuurlijke voertuig! Hoe leuk is het als je de mogelijkheden die je voertuig heeft ook kunt benutten en/of er zelfs je hobby van kunt maken.

Voordat je op avontuur gaat met je auto of reisvoertuig is het verstandig je voertuig goed te kennen en vertrouwen. Om je auto beter te leren kennen en de mogelijkheden te ontdekken, adviseren wij een 4×4 rijvaardigheid cursus te nemen (liercursussen zijn uiteraard ook mogelijk). Daarna ben je klaar om zelfstandig of in groepsverband mooie trips te gaan maken.

Hans Saris organiseert deze cursussen en overige 4×4 evenementen. Door het jaar heen staan er diverse data gepland voor 4×4 cursussen en 4×4 reizen. Zo organiseert hij ook de “Frankrijk 4×4 rally”, een compleet verzorgd 4×4 weekend waarbij off-road rijden, mooie excursies en natuurlijk heerlijk eten centraal staan. Daarnaast staat ook een fantastische 10 daagse trip door Catalonië in Noordoost Spanje in de planning.

Hans Saris heeft jarenlange 4×4 ervaring, en dit in combinatie met zijn liefde voor “Off-Road” staat garant voor een mooie 4×4 beleving. Zijn liefde voor avontuur, reizen en off-road rijden is direct terug te zien in zijn fantastische ‘blue lizard‘ . Wellicht heeft u deze al eens voorbij zien komen. Deze door ons opgebouwde Volkswagen Amarok neemt u mee naar de mooiste plekken.

Neem voor meer informatie en planning gerust contact met ons op of neem een kijkje op: https://hanssaris4wd.nl/

 

Deze diashow vereist JavaScript.