Op avontuur met Lifestyle Camper Nederland

Sinds 2021 mogen wij ons officieel Lifestyle Camper Nederland noemen. Als 4×4 specialist bieden wij al jaren lang een breed assortiment aan van producten, banden en accessoires. Wij proberen uw 4×4 of SUV zo aan te passen dat deze geschikt is voor uw gewenste droomreis of offroad trip. Zo is Lifestyle Camper op ons pad gekomen en vinden wij deze geweldige camper trailers een mooie aanvulling op ons assortiment. Geheel voortgekomen uit eigen passie en interesse, bieden wij u deze Lifestyle Campers aan. Met veel enthousiasme vertellen wij u graag alle Ins en Outs van de twee modellen X-Line en SteelDrop. Op onze website www.lifestylecamper.nl is alle informatie te vinden. Hieronder kunt u een verkorte samenvatting vinden van beide modellen.

 

X-Line

… om buiten de gebaande paden te reizen…

 

Avontuur, reizen buiten de gebaande paden, spannende en uitdagende ritten, genieten van de vrije natuur, kamperen, en toch comfortabel reizen. Met de X-line offroad camper trailer bent u klaar om naar uw droombestemming af te reizen en te genieten. Of u nu alleen reist of met uw gezin, deze trailer biedt vele mogelijkheden.

Deze compacte trailer kan voorzien worden van offroad banden en onderstel. De robuuste Line-X coating zorgt voor een geïsoleerde en krasvaste buitenwand. De trailer is slechts 520 kg en kan dus door bijna elke auto getrokken worden.

Een indicatie wat betreft de uitrusting en prijzen kunt u vinden op de website www.lifestylecamper.nl . Naast de gegeven overzicht heeft de X-line offroad trailer meer opties en mogelijkheden. Voor specifieke wensen en mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen of gezellig langskomen om alle opties door te spreken. Daarnaast kunt u de X-Line offroad trailer altijd komen bewonderen. De offroad trailer komen bekijken? Neem dan eerst even contact met ons op zodat wij zeker weten dat er iemand is die u te woord kan staan.

 

De unieke punten op een rij:

Type: avonturier, rondreizen, natuurliefhebbers, offroad rijder, bergbeklimmer, visser, jager …

De X-Line is een offroad-camper trailer

De X-Line trailer is ook verkrijgbaar met een offroad chassis in plaats van een standaard chassis.

Line-X buitencoating zorgt voor krastvaste, geïsoleerde buitenwand, en voorkomt waterlekkages.

In alle RAL-kleuren verkrijgbaar

Stoere offroad wielen

Slechts 520 kg, kan door bijna elke auto getrokken worden

Toegestane totaalgewicht 750 kg

Kan in normale garage geparkeerd worden, L/B/H: 3700/1950/1820 mm.

 

20191112_134640

 

 

 

 

 

 

 

 

SteelDrop

… hightech in een retrolook jasje…

 

Dé camper trailer om mee te nemen naar uw droombestemming. Dit teardrop model staat voor hightech in een retrolook jasje. Bent u een natuurliefhebber, strandgast, citytourer, roadtripper of…. dit model is geschikt voor elk gewenst avontuur. Of u nu alleen reist of met uw gezin, deze camper trailer biedt vele mogelijkheden. Het is een compacte trailer maar van alle gemakken voorzien. De Steeldrop kenmerkt zich zoor de geïsoleerde geborstelde rvs buitenwand. Door deze rvs buitenwand lijkt de camper trailer op te gaan in de omgeving. Met een gewicht van slechts 470 kg kan deze camper trailer door vrijwel elke auto getrokken worden.

Een indicatie wat betreft de uitrusting en prijzen kunt u vinden op de website www.lifestylecamper.nl . Voor specifieke wensen en mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen of gezellig langskomen om alle opties door te spreken. Daarnaast kunt u de SteelDrop trailer altijd komen bewonderen. De SteelDrop komen bekijken? Neem dan eerst even contact met ons op zodat wij zeker weten dat er een camper trailer aanwezig is op de zaak en iemand die u te woord kan staan.

 

De unieke punten op een rij:

Type: natuurliefhebber, strandgasten, citytourer, roadtrippen…

Hightech met een retrolook.

Geïsoleerde, geborstelde RVS buitenwand.

In de basis slechts 470kg ,kan door vrijwel elke auto getrokken worden.

Toegestane totaalgewicht 750 kg.

Kan in normale garage geparkeerd worden, L/B/H: 3500/1950/1700 mm.