Of het nu gaat om andere veren, lierbumper, snorkel of een van de vele andere accessoires die TJM levert, wij kunnen u een goed advies geven over het hoe en wat van het monteren van accessoires.
Is het voor het uiterlijk of puur functioneel? Van puur optisch tot extreem offroad.

TJM Logo3
Als officieel TJM dealer hebben wij snelle levertijden mits op voorraad Europa (voor zo ver mogelijk ?!?), en kunnen wij uiteraard voor een vakkundige montage zorgen.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van auto’s die wij onder handen hebben genomen.

TJM Protection

TJM Protection, van voor tot achter van boven tot onder. Het meest verkocht zijn de welbekende lierbumpers. Lirbumpers zijn er in vele vormen en soorten, van sier tot heavy-duty. De sierlijke bumpers, tot de zeer zware uitvoeringen, geven een geheel andere uitstraling aan uw auto.

TJM T15 lierbumper
Deze Nissan Patrol GR hebben wij voorzien van een TJM T15 lierbumper

Bij sommige auto’s is het mooi als het in kleur gespoten word, bij de andere niet. Ook voor nieuwe auto’s zijn er volop bumpers te krijgen. Let wel op of er geen typegoedkeuring oor uw auto noodzakelijk is.

TJM XGS Suspension

De veren die TJM levert gaan onder de naam XGS Suspension en zijn er in verschillende uitvoeringen, van vervangingsveren tot extreem offroad gebruik. De meest verkochte veren zijn verhoogd, en van het verzwaarde type, uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een expeditie auto.

TJM Suspension veersysteemEen compleet TJM XGS veersysteem monteerden wij onder een nieuwe Nissan Patrol

De schokdempers zijn er ook van het standaard type tot verzwaard, zodat het hele systeem aangepast kan worden. Een set veren en dempers is er vanaf € 850 ex, maar houd rekening met behoorlijke montagetijd, die ook niet even kan gebeuren in de schuur achter het huis.

TJM Airtec snorkels

TJM snorkel Toyota HDJ80

Een diepe doorwading , schone lucht aanzuigen en stoer uiterlijk, dat zijn de voordelen van een snorkel. Een keer water aanzuigen en uw auto kan naar ons voor een uitgebreide en vakkundige motor revisie.

TJM maakt de snorkels onder de naam Airtec en zijn, mits goed gemonteerd, goed voor vele diepe duiken. De TJM snorkels zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens goed uit.

TJM OX Recovery equipment

Eigenlijk te veel om op te noemen. Achterbumpers, reservewieldragers, spatbordverbreding, sidebars, lieren, sleeplinten, rollbars, compressors, sperren en nog veel meer. Als u wilt weten wat er voor uw auto te krijgen is, stuur een mail met de gegevens van uw auto, en wij helpen u dan graag op weg. Als het niet in Nederland ligt, moet u rekening houden met een levertijd van 6-10 weken. Maar dat is ook niet zo gek als het van de andere kant van de wereld moet komen.

TJM lierbumper Landrover Discovery
Deze klant had ook zijn originele bumper kapot gereden van zijn Discovery 2. Wij monteerden een degelijke lierbumper met een TJM OX 9500 lier.

Mail ons en wij informeren u !