Land Rover Defender 110

tot 2016

 

De Land Rover Defender is een icoon. De Land Rover Defender 110 kunnen wij bouwen naar ‘grijs kenteken’ met een volledig tussenschot, en met een 30 cm schot.
Wanneer u de auto wilt laten ombouwen met een 30 cm tussenschot, dan moet er een kleine dakverhoging geplaatst worden. Dit verhoogde dak is +/- 5-6 cm hoog en wordt standaard in de kleur wit geleverd. Uiteraard kan het dak ook in kleur gespoten worden. Wanneer de binnenzijde van het dak bekleed is, kan er ook ter afwerking een binnendak geplaatst worden. De ramen linksachter, linker achter portier (zowel grote als kleine ruitje), linksboven (langwerpige ruit), rechtsachter, en rechtsboven (langwerpige ruit) worden vervangen voor blinderingen. De blinderingspanelen worden standaard zwart gespoten (privacy glas look).Verder moet de auto worden voorzien van een vlakke laadvloer en plaatsen wij het 30 cm tussenschot op de juiste positie. Het tussenschot en binnenkant van de blinderingspanelen worden netjes bekleed met stof (standaard zwart).

 

De Land Rover Defender 110 kunnen wij ook ombouwen naar ‘grijs kenteken’ met een volledig tussenschot. Het schot wordt op de C-stijl geplaatst en voorzien van een groot raam van veiligheidsglas. Een verhoogd dak is dan niet noodzakelijk. De ramen linksachter, linker achter portier (zowel grote als kleine ruitje), linksboven (langwerpige ruit), rechtsachter, en rechtsboven (langwerpige ruit) worden vervangen voor blinderingen. De blinderingspanelen worden standaard zwart gespoten (privacy glas look). Verder moet de auto worden voorzien van een vlakke laadvloer. Het tussenschot en binnenkant van de blinderingspanelen worden netjes bekleed met stof (standaard zwart).

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Land Rover Defender 90

De Land Rover Defender 90 kan omgebouwd worden door middel van een dakverhoging en een 30 cm tussenschot. De zitruimte in een Defender 90 op grijs kenteken is echter wel beperkt, maar met bijvoorbeeld seat raisers iets te verbeteren. Het verhoogde dak is +/- 5-6 cm hoog en wordt standaard in de kleur wit geleverd. Uiteraard kan het dak ook in kleur gespoten worden. Wanneer de binnenzijde van het dak bekleed is, kan er ook ter afwerking een binnendak geplaatst worden. De ramen linksachter, linksboven (langwerpige ruit), en rechtsboven (langwerpige ruit) worden vervangen voor blinderingen. Echter wordt er vaak ook voor gekozen het raam rechtsachter ook te vervangen voor een blinderingspaneel i.v.m. de looks. De blinderingspanelen worden standaard zwart gespoten (privacy glas look).Verder moet de auto worden voorzien van een vlakke laadvloer en plaatsen wij het 30 cm tussenschot op de juiste positie. Het tussenschot en binnenkant van de blinderingspanelen worden netjes bekleed met stof (standaard zwart).

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

De Defender is een werkpaard. Als u enige vorm van comfort zoekt zijn deze Defenders misschien niet het beste idee.
Wilt u wel Land Rover rijden, maar dan in luxe? Overweeg dan een de nieuwe Defender 110, Landrover Discovery, Range Rover of Range Rover Sport.

Wilt u meer info over de Defender grijs kenteken? Neem contact met ons op via info@saris4x4.nl of bel ons op 0488-431422