Beursmoe???

Beursmoe. Die term hoor je nog wel eens van collega’s die niet meer deelnemen aan een van de beurzen in Nederland en Belgie.

Is dat zo? Zijn mensen moe van beurzen, en zoeken ze hun heil alleen nog maar op het internet?

Ik denk van niet.

Onlangs waren wij weer op de Abenteuer Allrad in Bad Kissingen Duitsland. Hier stonden wij op de stands van Delta 4×4 en Black Sheep Innovations, 2 van onze leveranciers.
Tijdens de 4 beursdagen komen er zo’n 65.000 man voorbij. Jong, oud, dik, dun, rijk en arm. Maar allemaal met 1 passie; 4×4 Reizen.
Dit kan met een VW T2 bus, of met een Mercedes Truck van een paar ton. Maar het avontuur trekt. Niemand die 3 weken op een stoeltje aan het zwembad van het all-in hotel wil zitten.
Het avontuur trekt altijd. Of dit nou kamperen is met een daktent op de camping, of dat het met een 4×4 door Afrika trekken is.

Wij komen zelf al een aantal jaren op deze beurs, zowel als bezoeker als standhouder. En het verveelt niet. Natuurlijk zie je dezelfde dingen, daar ga je dan snel langs op.
En daar zit het nou net in. Vernieuwing. Variatie.
Op het moment dat je iets nieuws kan laten zien, zal dit altijd mensen trekken. Wij geloven daarin en zullen dan ook zeker op de verschillende beurzen aanwezig blijven.
Binnen de mogelijkheden proberen we elk jaar iets nieuws te laten zien, een nieuw project, nieuwe producten of nieuwe diensten.
Zo proberen wij elke beurs voor u de moeite waard te maken om te komen.

Het eerste evenement na de zomer is het 4WD Festival in Oss op 10 September 2017. Al jaren vakkundig georganiseerd door Sander van Zijl met zijn team van 4WD Travel en 4WD Magazine.
Hier zullen wij onder andere aanwezig zijn met 3 hele bijzondere pickup’s, waarvan 1 nog niet geheel onthuld zal worden. Slechts een tipje van de sluier van de bouw van The Blue Lizard zal opgelicht worden…… Maar als u net als ons fan bent van de (europese) pick-up’s dan is het zeker de moeite waard om langs te komen.

banner-saris4

Ook is er tegen een kleine vergoeding een ultieme 4×4 experience te beleven. Wat precies houden we nog even geheim, maar een verhoogde hartslag is gegarandeerd!
De opbrengsten van deze experience komen volledig ten goede van de stichting 4WD Care, voorheen bekend als Stichting 4WD Supporting Bosnia.

Ook gaan we ter plaatse de grote campingstoelen publiekstest doen. Ter plaatse kunt u een uitgebreid gamma aan stoelen testen en uw stem uitbrengen.
Onder de stemmers verloten wij uiteindelijk de testwinnaar!

Tijdens het festival is het ook mogelijk om vrij te rijden met uw 4×4 op de baan.
Deze is voor vrijwel alle 4×4’s geschikt, dus ook de iets minder ervaren rijders kunnen hier eens voorzichtig aan proeven.
Toegangskaarten en kaarten voor het vrij-rijden zijn te krijgen via de site www.4WDFestival.nl
Naast volop vermaak voor groot en klein, is er ook voor de inwendige mens gezorgd.
Genoeg reden om te komen dus!

Naast het 4WD Festival zijn er nog een aantal evenementen waar wij aanwezig zullen zijn.
Zo is op 23-24 September de beurs Outdoor Planet in Belgie. Deze beurs typeert zich doordat het een binnen evenement is, en niet alleen de producten van hoge kwaliteit zijn.
Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Slappe friet of een hamburger waar het vet vanaf druipt zal je hier niet tegenkomen.
Hoogwaardige producten, vers bereid op de Green Egg, of uit een van de vele Foodtrucks maken dit ook een culinair genot.

Op 6-7 en 8 Oktober is de 5e editie van Offroad Budel. Dit evenement is met name geschikt voor de mensen die willen rijden.
Zo’n 1500 routeboeken liggen klaar in verschillende catagorieen, van licht tot zwaar.
Tel daar een grote feesttent, muziek en een kinder animatieteam van zo’n 15 man bij op, dan heb je geen reden meer om niet te komen.
Voorinschrijven is wel verplicht, dat kan via de site www.offroadbudel.nl

Als laatste staat de Dima 4×4 op de agenda op 18 en 19 November 2017. Voor slecht weer hoef je niet bang te zijn, want het is heerlijk binnen!
Deze beurs in Belgie heeft de laatste jaren een behoorlijke groeispurt gemaakt, en ook wij zullen hier met de Blue Lizard aanwezig zijn.

Zo is er dus voor ieders wat wils. Wij hopen dan ook van harte u op een van deze geweldige beurzen te mogen begroeten, en u te laten proeven van de wereld die 4×4 heet.
Want geloof ons, er is niets mooiers dan dat. Of u nu met een Suzuki Samurai of Porsche Cayenne rijdt, als u ook het gevoel voor avontuur heeft, kunnen we elkaar in ieder geval de hand schudden.
Nergens is het makkelijker om zoveel producten en diensten op 1 dag te zien en bekijken.

Tot op een van de geweldige beurzen!

Jip Saris, 4×4 enthousiast.

 

Data overzicht:

10 September 4WD Festival

23-24 September Outdoor Planet (BE)

6-7-8 Oktober Offroad Budel

18-19 November Dima 4×4 (BE)

 

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required