Robbert van Lutterveld

Eigenaar / 4x4 Specialist

Suzan Saat

Eigenaar / Office manager / Verkoop Lifestyle Camper

Martin Janssen

1e Autotechnicus /APK Keurmeester / Chef Werkplaats

Roel van Deinsen-Blom

1e Autotechnicus / APK keurmeester

Daan Steenhuizen

1e Autotechnicus / APK keurmeester

Jeron Basten

Allround Monteur

Wendy

Chauffeur

Jouw foto hier?

1e Autotechnicus en APK keurmeester

Wil jij ook deel uitmaken van ons 4×4 team? Dat kan nu door te reageren op een van de volgende vacatures:

Chef 4×4 werkplaats

Betreft: Chef werkplaats fulltime dienstverband (40 uur)

“Heb jij passie voor de wereld die 4×4 heet, ben je technisch, commercieel, zelfstandig en weet jij als geen ander een team te motiveren en aan te sturen, dan is dit misschien wel de perfecte vacature voor jou!”

 Werken als Chef Werkplaats

Als Chef Werkplaats heb je de verantwoordelijkheid over de gehele werkplaats van het 4×4 autobedrijf. Je stuurt een team aan van minstens 3 automonteurs en APK Keurmeesters. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle activiteiten in de werkplaats zodat we samen optimale resultaten weten te behalen. Klantvriendelijkheid en het kunnen verkopen van onderdelen, uren en complete reparaties zijn daarbij belangrijke aspecten.

Tot deze verantwoordelijkheid behoren onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Klantencontact en klanten ‘technisch’ adviseren
 • Verkoop van onderdelen, uren en ‘bijzondere’ reparaties
 • Werkplaatsplanning en klantenafspraken
 • Inkoop onderdelen
 • Receptiewerkzaamheden en facturering
 • Motiveren en aansturen van het werkplaatsteam
 • Innovatief denken en werken
 • Zorg dragen voor optimaal rendement in de werkplaats
 • Realiseren van de afdelingsdoelstellingen
 • Open en vriendelijke benadering van klanten

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een Chef werkplaats die 5 monteurs kan aansturen. Daarnaast verwachten we innovatief denken en werken in de wereld die 4×4 heet. Verder verwachten wij onder andere het volgende van jou:

 • Passie voor de 4×4 wereld
 • Ten minste MBO werk- en denkniveau
 • Open en klantvriendelijke houding
 • Commerciële instelling
 • Kwaliteiten en ervaring op leidinggevend gebied
 • Beschikt over technische kennis
 • Innovatief kunnen denken en werken
 • Zelfstandig kunnen denken en werken
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Verantwoording willen dragen voor de werkplaats en werkplaatsteam
 • Enthousiasme en collegialiteit over kunnen brengen op de medewerkers

 

Sollicitatieprocedure

Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je uitgebreide CV! Je kunt je sollicitatie bij voorkeur digitaal versturen naar info@saris4x4.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Saris: 06 53 88 53 61.

 


 

4×4 Monteur

Durf jij de uitdaging aan?

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 4×4/ bedrijfswagen monteur. Als monteur voer je alle voorkomende onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan 4wd voertuigen. De meest complexe problemen lossen wij op in onze werkplaats. Bijna elke storing hebben wij al eens gezien. Daarnaast prepareren wij 4×4 auto’s voor off-road, van licht tot extreem. Voor elk doeleind maken wij een oplossing.

Is sleutelen aan auto’s het liefste wat jij doet? Interesse in het oplossen van (elektrische) storingen en het stellen van een diagnose? Ga jij geen uitdaging uit de weg en heb jij een passie voor 4wd? Laat dan snel iets van je horen!

 

Functie eisen:

Je bent een vak gek. Hebt ervaring in de voertuigen techniek, houdt van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je houd van een flexibele familiaire sfeer op het werk. Je hebt ervaring als allround automonteur, kunt zelfstandig werken en bent op korte termijn beschikbaar.

 

Wat wij bieden:

Een leuke werkomgeving; Een gezellig team; Uitzicht op een VAST dienstverband!; een marktconform salaris; mogelijkheden voor zowel fulltime als parttime dienstverband. Voor een BBL traject bieden wij optimale begeleiding en een opbouwend salaris per gehaalde module.

 

Bedrijfsprofiel:

Bij wie ga je werken? Saris 4×4 is dé 4×4 en SUV specialist bij uitstek. Off-road rijden en 4×4 auto’s zijn echt onze grote passie. Wij onderscheiden ons van de merkdealer, omdat wij een kleinschalig familiebedrijf zijn en direct contact en aandacht hebben voor onze klanten. Iedereen is van harte welkom in onze werkplaats voor reparatie, onderhoud, APK, en off-road preparatie. Van complexe reparaties van motorblok tot versnellingsbak tot achteras, wij verzorgen het. De monteurs kunnen en durven de meest uitdagende reparaties en off-road preparaties aan. Doordat wij onderdelen vanuit de hele wereld importeren zijn we niet afhankelijk van de dealer of importeur, wat een reparatie vaak veel goedkoper maakt. Wat ons onderscheid is mede onze manier van werken. Voor wij een reparatie starten, beginnen we met een goede diagnose. Aan de hand van die diagnose kunnen wij een goed advies geven over de reparatie. Daarnaast bestaan onze werkzaamheden grotendeels uit off-road preparaties en ombouw grijs kenteken.

4×4 monteur worden, durf jij het aan?? Neem even contact met ons op en dan praten we erover!

Mail snel je cv en motivatie naar info@saris4x4.nl, of bel naar 0488 43 14 22.

 

 

 

 

 

Vacature 4×4 monteur, eerste monteur, keurmeester, APK monteur, eerste autotechnicus.

Bouwjaar: Na 1930

Hobby's: Maakt niet zo veel uit!

Droomauto: Moet natuurlijk wel een 4x4 zijn.....