Tweemaal per jaar organiseren we de avontuurlijke 4×4 Frankrijk Rally.

Een geheel verzorgd weekend met veel mooie en uitdagende ritten, boeiende exursies en ‘Viva la France’, natuurlijk heerlijk eten en drinken.
We willen u graag een leuk weekend bezorgen waarin het terreinrijden uiteraard centraal staat, maar tijd voor gezelligheid en ontspanning is minstens zo belangrijk!

Het uitgangspunt is vooral: relax, niks moet!

4x4 rijden in Frankrijk

Waar verblijven we?

Ons onderkomen ligt midden in de Meuse op de prachtig gelegen boerderij ‘Domaine de Marsoupe’ in St. Mihiel. De monumentale boerderij dateert uit 1900 en ligt aan de rand van de bossen op ongeveer een uur rijafstand van Verdun.

Terreinrijden in Frankrijk

Voor wie bestemd?

Voor iedereen met een passie voor 4×4 rijden. Alle terreinwagens zijn geschikt.

De eerste dag

U wordt verwacht in St. Mihiel: tussen 12.00 en 14.00 uur. Ontvangst met Franse lunch, daarna rondrit door de omgeving. Onderweg brengen we een bezoek aan een fort uit WO-1.
De volgende stop is nog optioneel. Of we gaan naar een boerderij waar geitenkaas gemaakt wordt, of we brengen een bezoek aan de wijnboer.Terug op ‘de Marsoupe’ is het tijd voor een heerlijk diner.

Rondleiding door het fort

De tweede dag

Na het ontbijt ontvangt u van ons het ‘roadbook’ en is het tijd voor het echte werk! We maken een rit met mooie vergezichten, door prachtige bossen en uitgestrekte klavervelden. Onderweg brengen we een bezoek aan een abdij en het museumdorpje Hatton Chatel. Wilt u nog meer avontuur? Dat kan! Op een apart 4×4 terrein naast de boerderij kunt u onder begeleiding nog even tot het gaatje!. ‘s Avonds weer een heerlijke maaltijd op ons verblijf.

Mooie plaatsen tijdens de rit

De derde dag

Na het ontbijt gaan we voor de laatste keer op pad en maken ter afsluiting nog een mooie 4×4 rit. We zetten een aantal proeven uit, waarbij we uw 4×4 vaardigheden testen. Niet moelijk, maar wel leuk om te doen! Rond de middag bereiken we een picknickplaats en zorgen we voor soep en broodjes. We stoppen onderweg nog voor een bezichting van loopgraven en bunkers uit de WO-1. Rond 14.00 tot 15.00 uur zijn we weer terug op ‘de Marsoupe’ en gaan we weer terug naar Nederland.

Veel geschiedenis

Prijs

Het weekend 4×4 Frankrijk Rally kost € 325,- per persoon.
Hiervoor krijgt u 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 3 x lunches en 2 x diner. Voor koffie en thee wordt overdag gezorgd. Verder zijn alle excursies, terreinhuur en toeristenbelasting bij de prijs inbegrepen.
De drankjes gedurende de dag en bij het diner zijn voor eigen rekening.

Ook de 4×4 kriebels gekregen of wilt u meer informatie?

Stuur dan een mail naar: info@saris4x4.nl U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0488 431422.

Wij wensen u een grensverleggende en onvergetelijke ervaring!