Is het niet mooi om op een verjaardag te vertellen wat er allemaal met uw auto mogelijk is? Dat kan!
Wilt u de boel wel heel houden? Dan is een cursus terreinrijden misschien geen slecht idee.

Heeft u een terreinauto maar niet de ervaring om alles eruit te halen?
Bent u het commentaar van vrienden en familie ook zat; Wat moet je nou met zo’n ding, je komt toch nooit in de modder?
Grijp dan nu uw kans en bewijs het tegendeel door te vertellen dat u dingen met uw auto gedaan heeft, waar andere mensen van huiveren? En dat zonder een enkel krasje.

Cursus terreinrijden

In deze 1-daagse cursus voertuigbeheersing leren wij u niet hoe u zo snel mogelijk, maar zo beheerst mogelijk uw auto op (aan het begin van de dag tenminste) onbereikbare plaatsen kan brengen. Deze cursus is geschikt voor alle soorten auto’s, van moderne SUV tot de ouderwetse terreinauto. Wij laten u in de praktijk zien wat er allemaal mogelijk is met uw auto, en wat u beter niet kunt doen.

4x4 Cursus terrijnrijden

Dit soort dingen wil je liever vermijden

We starten de dag rustig met een kop koffie en gebak, om de basisbegrippen door te nemen. Als iedereen een er een beetje vertrouwen in begint te krijgen gaan we langzaam naar het parcours, waar we beginnen met de basis heuvel op, heuvel af. We laten zien wat te doen en wat niet te doen.
We maken het zeker in de ochtend niet te gek.

Begeleiding tijdens de cursus

Onze ervaren instructeurs begeleiden u

Na een ochtend vol ervaringen gaan we terug voor een goede lunch, met een kop soep en warme hap erbij. Een klein stukje evalueren wat we in de ochtend verteld hebben, en dan zo snel mogelijk weer terug naar het terrein, want daar gaat het vandaag natuurlijk om! We proberen iedereen zo veel mogelijk te laten rijden, we doen daarom ook groepen van maximaal 15 auto’s.

Wij zullen alles op een rustig tempo doen, en u doet niets wat u niet wilt, immers schadevrij rijden is het belangrijkste. Desnoods zullen wij op uw stoel plaatsnemen om het voor te doen.

U zult zien dat, de berg waarvan u in de ochtend zei “daar ga ik niet vanaf”, na een paar uur stoeien geen probleem meer is. Wij hebben eventueel een aantal iets meer geprepareerde auto staan waarin u mee kunt rijden, om te zien wat de grenzen van een andere auto zijn.

cursus

Aan het eind van de dag praten wij onder het genot van een drankje nog na over de ervaringen en ontvangt u, mits geslaagd, een certificaat van een onvergetelijke dag !

De kosten van deze dag zijn € 225,- voor 1 auto met 2 personen.

Wilt u nog meer info of wilt u zich aanmelden, mail ons dan gerust.

Speciaal voor brandweer en andere hulpdiensten hebben wij een op maat gesneden training