Voor de nieuwe Toyota Hilux 2016 is nu een ombouw beschikbaar om hem One-of-a-Kind te maken.

Toyota Hilux the Beast

Zoals gebruikelijk zijn er ook voor de nieuwe Toyota Hilux 2016 verschillende “stages” voor het optimaliseren van uw 4×4.

Als eerste is er een 40 mm verenlift, welke in combinatie met de enorme 305/60R18 banden een totale verhoging oplevert van zo’n 8 cm.
Om deze wielen binnen de wielkasten te houden zijn er grote spatbordverbreders gemonteerd, welke de auto zo’n 7 cm breder maken.
De spatbordverbreding wordt in kleur van de auto gespoten (of een contrastkleur) en volgt volledig de contouren van de auto. Daardoor is het zelfs mogelijk om deze in Belgie te monteren*
De verbreding sluit perfect aan op de auto.

Voor wie echt maximaal wilt gaan en nog alles nog extremer mag, is er ook de 100 mm bodylift, en in combinatie met de 40 mm hogere verenset en banden kan dit een verhoging opleveren tot wel 20 cm!
Met recht een Monstertruck, maar dan met vertrouwde Japanse kwaliteit.

Uiteraard is de nieuwe Toyota Hilux voorzien van een CE goedgekeurde pushbar en rollbar op de laadbak. Deze zijn uitgevoerd in RVS en kunnen zowel als gepolijste versie als in een zwarte poedercoat geleverd worden.
Doordat het RVS gecoat is heb je geen last meer van roest onder de coating na een aantal jaren. Dit is iets wat je bij de stalen versies nog wel eens zag na beschadiging van de coating door steenslag of aanpassingen.

De PIAA LED verstralers op de bullbar en rollbar zorgen voor voldoende licht tijdens de donkere dagen en nachten.
De 18 inch wielen hebben een beadlock ring, welke enkel optisch is. Dus wel de looks, maar niet het gewicht en andere nadelen van een beadlock wiel.

Een aantal van de gemonteerde producten vind u in onze webshop. Dit zijn de producten die relatief eenvoudig te monteren zijn en ook door uw lokale garage te monteren.
Als u geen risico wilt lopen laat u de montage door een van onze vakkundige monteurs uitvoeren in onze werkplaats.
Delen zoals het veersysteem en de bodylift kits leveren wij enkel in combinatie met de montage, om dit product ook te kunnen garanderen.

*Afhankelijk van keuringsinstantie