Het Saris 4×4 Offroad Rally Team gaat deelnemen aan een van de meest bekende offroad rally’s; de Rallye Breslau 2018

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, blijf het nieuws volgen voor alle updates

Het team

Driver: Jip Saris

Jip Saris 4x4 specialistAl sinds zijn 12e met Hans op pad naar 4×4 evenementen van o.a. de Captain, Offroad Challenge en ANVT. Vanaf moment 1 een fervent 4×4 rijder, waarbij het best een beetje stevig rijden mag zijn. Diverse off-road trips naar Polen en Oekraine gemaakt, dus kent de omstandigheden van de Poolse bossen. Het hoofd koel houden en je grenzen opzoeken, maar zonder er overheen te gaan. Dol op uitdagingen, wat in de Breslau goed van pas zal komen.

Co-Pilot:

Transport en logistiek:

De sponsors

Zonder sponsors geen sport. Mede dankzij deze bedrijven is het mogelijk om onze motorsport dromen waar te maken.
Hieronder een overzicht van onze sponsoren:

Saris 4×4
Saris 4x4
Al jaren een van de hoofdsponsoren van ons team. De 4×4 specialist op het gebied van expeditie, 4×4 reizen, offroad van licht tot zwaar en alle voorbereidingen die daar voor nodig zijn.

BF Goodrich Tires
BF Goodrich logo
Met het BF Goodrich Good Project initiatief helpt deze fabrikant met het waarmaken van motorsport dromen. “Stop dreaming, start driving” is het motto. Al jaren monteren wij de diverse profielen van BF Goodrich op onze 4×4’s en op die van klanten, en wij gaan nu ook de strijd aan in de Breslau op de nieuwe BF Goodrich Mud Terrain KM2.

BASANT Videoproducties
Basant logoBASANT verzorgt al jaren op professionele manier de presentatie van onze occasions en 4×4 producten. Voor uw bedrijfspresentatie bent u bij BASANT aan het juiste adres. Kijk op www.basant.nl voor meer info

Ook interesse om sponsor te worden van het Saris 4×4 Offroad Rally Team? Wij hebben diverse sponsorpakketten welke volledig op uw wensen afgestemd kan worden. Voor meer informatie mail naar jip@saris4x4.nl .

Bent u ook enthousiast geworden en wilt ons team ondersteunen? Word dan Dedicated Supporter!
Voor € 25,- sponsort u een jerrycan diesel, welke wij tijdens de rally goed kunnen gebruiken! Maak het aantal jerrycans x € 25,- over op NL77 RABO 0316804258 t.n.v. J.M. Saris o.v.v. Jerrycan Breslau.

Volg de vorderingen van het team ook op Facebook en Youtube